Covid-19, mjeku Pipero jep lajmin që e prisnim të gjithë: Çka ka me ndodhë mbas dy javësh

Mjeku Pëllumb Pipero nga Shqipnia beson se mbasi të kalojmë këtë 2 javësh, Prilli ka me qenë ma i lehtësuem.

“Unë mendoj se fundi i javës së dytë të prillit do fillojnë të bien raste. Por e lidh këtë me se sa i kanë zbatuar qytetarët masat e marra nga qeveria. Të vazhdojnë dhe të respektojnë këshillat, jo vetëm që të shmangin kontaktet dhe të mos sëmuren vetë, por edhe të mos bëhen burim infeksioni për të tjerët”, tha ai në “abc news”

Shperndaje në: