70 vjeçari nga Gjilani: Qe qysh u shnosha nga Coronavirus’i pa shkue asnji ditë te mjeku, kam edhe diabetin (video)

Nji 70 vjeçar nga Gjilani, i cili ka rezultue pozitiv me oronavirus, ka thanë se ka kalue këtë virus pas shkue hiq te mjeku.

Me anë të nji video të postueme në Facebook, i infektuemi nga Gjilani, ka thanë se edhe pse asht me diabet, Coronavirus’in e ka kalue pa pikë problemi dhe se nuk ka pasë nevojë aspak për mjek.

Tutje, ai ka tregue se me Coronavirus i ka të infektuem edhe gruen me çikën.

Shperndaje në: