Nji person me 8 telefona! Keshtu mashtron Kurti me militantet e tij (video+foto)

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, na del politikani me shikueshmenine ma te madhe ne Facebook, sa here asht ne media.

Si deshmon kjo foto dhe video, kjo arrihet me angazhim te militanteve të Lëvizjes Vetëvendosje.

Në fotografi të publikueme n’Facebook, shihet se vetëm nji person, ka hy me ndjek emisionin ku Kurti ishte i ftuem, me tetë telefonë të ndryshëm.

Shperndaje në: