A ka me pasë koalicion PDK – Vetëvendosje? Përgjigjet Kadri Veseli

Veseli Kurti

Kadri Veseli thotë se PDK dhe ai nuk ka vija të kuqe për asnji parti shqiptare, por ka disa kritere se si mundet me bashkëpunue më partitë politike.

Kështu u përgjigj Veseli në pyetjen e gazetarit se a mundet me pasë koalicion PDK-Vetëvendosje.

“Asnjë partie shqiptare nuk i vë kryq, andej nga vi unë, nuk ka vija të kuqe për shqiptarë. Nuk shoh bashkëpunim me secilën parti. Lufta kudnër korrupsionit dhe rendi e sovraniteti i vendit nuk bëhen me fjalë. Bëjmë koalicion me ato parti që e ruajnë këtë komb, e ruajnë këtë shtet. Është cështje e marrëveshjes mbi baza parimore “, ka thanë Veseli në Klan Kosova.

Shperndaje në: