Amerika e kapercen Italine me te vdekun nga Covid-19! 20,000 te vdekun deri sot!

Numri i te vdekunve ne Shtetet e Bashkueme te Amerikes nga Coronavirusi e ka eklipsue numrin e te vdekunve n’Itali, tue kapercye numrin prej 20 mije te vdekunish, raporton Assocciated Press.

Chicago dhe qytetet tjera ne afersi pritet me e rrite kete numer viktimash, sepse po pritet piku keto jave.

Me qytetin e New York’ut ne krize te thelle me pandemine, droja se virusi ka me u shnderrue ne nji problem te madh per administraten e Presidentit Trump.

Gazeta The New York Times kritikon Presidentin Trump se ai ka pase mundesi me parapa kete fatkeqesi, por e ka neglizhue me mungese serioziteti.

Shperndaje në: