Ky asht mërgimtari që i dha 100 mijë euro për fondin emergjent të Qeverisë (foto)

Fondi Emergjent i Qeverisë për Covid-19 sot ka pranue edhe 100 mijë euro.

Paret janë dhanë nga Bajram Shala, mërgimtari i cili jeton dhe punon në Gjermani.

Shperndaje në: