Atletja e njoftun len sportin dhe bahet pjesë e platformës pornografike (foto)

Atletja e njoftun amerikane, Erika Fonten, ka marrë nji vendim të randësishëm për të ardhmen e saj. Ajo po heq dorë nga sporti dhe ka zgjedhë nji profesion të ri për me shtue famën dhe fitimet e saj.

Erika ka hapë nji llogari në platformën “OnlyFans”, e cila asht nji platformë për të rritun, ku ndjekësit paguejnë rreth 15 dollarë për me pa sportisten në poza intime. Format e saj janë mjaft tërheqëse dhe të pëlqyeshme nga fansat.

Mbi këtë vendim ajo u shpreh:

Jam rritë tue dashtë me qenë e famshme.”

Shperndaje në: