Vehbi Kajtazi – Haki Abazit: A e mban mend atë deklaratën në Rrokum TV

Zavendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi, dhe analisti Vehbi Kajtazi kanë pasë nji përplasje mes vete lishun me disa deklarata.

Kajtazi tha se Abazi merret me konspiracion dhe ka statuse dhe deklarata të ashpra dhe akuzon randë Lëvizjen Vetëvendosje në të kaluemen.

“Ju merrni me konspiracion, jo vetëm ky status, por edhe deklaratat e tjera dhe intrevistat e juaj z.Abazi, ju keni thënë deklarata më të rënda, gjuha e Avdullah Hotit është më e respektueshme sesa e juaj dikur që ishte për Vetëvendosjen, njëra prej tyre është intervista e juaj në Rrokum Tv”, tha Kajtazi

Shperndaje në: