Seks tanë natën? Qe qysh (kujdes, foto +18)

Tash, simbas shkencëtarëve, mundeni me e përmirësue performancën e penisit dhe qëndrueshmëninë seksuale me vetëm nji përbamës.

Problemet me ereksion janë problem në rritje, dhe frik shumica e mashkujve munden me vuejt nga kjo dukuni.

Krejt e dijmë se viagra asht ndër shokët ma të mirë të penisit, mirëpo shkaktari mbrapa problemeve me ereksion mundet me qenë mungesa e nji përbamësi të thjesht natyral.

Mashkujt që i “urrejnë rrezet e diellit” prihen me pasë probleme me performancë të penisit, për shkak se marrja e vitaminës D e përmirëson ereksionin dhe performancën nën çarshaf.

Problemet me ereksion i prekin krejt mashkujt e moshave 40 deri 70 vjet, por hulumtuesit nga Universiteti i Milanos, Itali, kanë zbulue se mungesa e vitaminës D vetëm sa e rrit rrezikun për me pasë probleme të tilla.

Autori i këtij studimi, Dr. Erin Michos thotë: “Mungesa e vitaminës D asht lehtë për m’u kontrollue vetëm tue ba ndryshime të duhuna në stilin e jetës që përfshijnë ushtrimet fizike, mënyrën e të ushqyemit, ekspozimin modest në diell etj.”

Vitamina ka rol të randësishëm në funksionimin e mirë të penisit për shkak se vitamina D ka rol të randësishëm në përmirësimin e funksionimit të qelizës endoteliale dhe formimin e oksidit nitrik, molekulë e cila i ndihmon enët e gjakut me funksionue qysh duhet.

Shperndaje në: