S’asht veç kreveti, këto janë vendet ku s*ksi ka me ju ‘tranue’! (kujdes, foto +18)

Makina e lamjes së teshave

Asht e përsosun dhe komode për ju të dy, qoftë të vendosni për pozën “doggy” apo për pozën misionare (“ftyrë në ftyrë”).

Shkallët

Vend i shkëlqyeshëm për seks oral, qoftë kur ajo hyp në disa shkallë apo ai, qasja asht e shkëlqyeshme. Kini kujdes vetëm që të jenë stabile.

Fotelja

Kur asht edhe i mbushun me stiropor asht i përsosun për çdo lojë dashnije, asht i butë, i përshtatet trupit, në të mundeni me provue pothuejse çdo gja që ju bjen në mend.

Pranë pasqyrës

Me kusht që të keni pasqyrë të madhe të përforcueme për muri apo për dollap, asht vendi ideal për seks “në kambë”. Kqyrja në pasqyrë derisa bani dashni me siguri ka me ndikue me pasë stimulim të paharruem!

Shperndaje në: