Ky asht numri i të vdekunve në Itali nga Coronavirus’i në 24 orët e fundit

Italia vazhdon betejën e saj kundër Coronavirusit.

Viktimat vazhdojnë me u regjistrue dita ditës dhe në 24 orët e fundit janë 130 të vdekun ma shumë tue e çue numrin e përgjithshëm në 32,626.

Gjithashtu, janë verifikue 652 raste pozitive ma shumë tue e çue në 228,658 numrin e të infektuemve që nga nisja e pandemisë deri më sot.

Shperndaje në: