Faton Dalladaku: Albulena Haxhiu ka punue te na, ka qenë e besueshme për mue

Faton Dalladaku ka ripërsëritë atë se Albulena Haxhiu ka punue te ai, madje thotë se ka qenë nji nga punëtorët ma të përgjegjshme dhe profesionale.

Dalladaku tha se Haxhiu ka punue te ai dhe këtu nuk ka asgja të keqe, sepse simbas tij nji person si Haxhiu, në kohën kur nuk kishte detyra politike ka të drejtë me punue ku të dojë.

Haxhiu ka punuar tek ne, madje ka qenë e besueshme për mua, dhe një punëtore shumë profesionale”, tha ai në t7.e

Shperndaje në: