Qe qysh ka me u ba testimi dhe notimi i nxanësve

Ministrja në detyrë e arsimit, Hykmete Bajrami, ka folë rreth notimit të nxanësve të cilët po ndjekin mësimet nga shtëpia.

Bajrami deklaroi se nota e periudhës së tretë nuk mundet me qenë ma e ultë se në periudhën e dytë.

“Në rast se nxënësi është i pa kënaqur para datës 11 mars, atëherë do të krijohen kushtet e testimit online apo çfarëdo forme tjetër”
, tha Bajrami.

Kemi paraparë që në muajin qershor nëse na lejon Instituti Kombëtar i Shëndeti Publik dhe Ministria e Shëndetësisë që nxënësit të kthehen në shkollë dhe të kryhet ky testim”

 

Shperndaje në: