Dalin pamje të reja nga martesa e Myftiut shqiptar të Maqedonisë me gruen 50 vjet ma të re (foto)

Kanë dalë pamje të reja nga martesa e kryemyftiut të Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me gruen 50 vjet ma të re.

Disa media shqipe në Maqedoni kanë shkrue sot se kunorëzimi i Rexhepit ka ndodhë mbramë.

Kanë publikue edhe fotografinë ekskluzive nga kunorëzimi i kreut të BFI, Sulejman Rexhepi dhe bashkëshortes së tij të re.

Kunorëzimi asht ba në muejin e Ramazanit.

Siç raporton Libertas, bashkëshortja e re e reisit Rexhepi asht 50 vjet ma e re.

Kryetari i BFI asht kunorëzue për herë të dytë, katër vjet mbasi ndrroi jetë bashkëshortja e tij e parë.

Shperndaje në: