Yjet që kanë lanë nam me veshjet, fotot që i kanë turpnue (foto)

Yjet janë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe synit të paparazzi’ve nuk kanë se qysh me iu shpëtue incidentet e ndryshme.

Sarah Jessica Paker 
Janet Jackson dhe Justin Timberlake 
Jeny Priez 
Jennifer Lopez 
 Xenia Tchoumitcheva 
Shperndaje në: