Ky asht numri i të vdekunve në Itali nga Coronavirus’i gjatë 24 orëve të fundit

Kjo javë e fundit e muejit Maj po shënon nji reduktim të dukshëm të numrit të viktimave dhe të personave të infektuem me Covid 19 në Itali.

Në 24 orët e fundit janë regjistrue 92 viktima, e 300 raste pozitive ma shumë.

Shperndaje në: