Sekreti për nji seks ma të ‘nxehtë’ (foto 18+)

Provoni këto metoda për rritjen e knaqësisë në seks. Duket se krejt qëndron te metoda e frymëmarrjes. Kështu, ma poshtë mundeni me mësue se çka me ba për këtë:

Ngadalësojeni atë

Shumica e grave marrin frymë shpejtë gjatë seksit, dhe mandej e mbajnë frymëmarrjen gjatë një orgazme. Krejt kjo ndodh në mënyrë automatike, pa mendue aspak për këtë.
Por, për me rritë knaqësinë në seks, merrni frymë ma ngadalë, bani frymëmarrje të thella mbasi në këtë mënyrë ju do të zgjasni orgazmën dhe do të rrisni tensionin e knaqësisë.

Merrni frymë së bashku

Marrja dhe lëshimi i frymës së bashku me partnerin asht nji teknikë e thjeshtë, por shumë e fuqishme për me rritë lidhjen emocionale – dhe madje mundet me çue në orgazma të parakohshme.

Qe qysh me ba këtë:

Shtrihuni në krevet tue qëndrue përballë njani-­tjetrit dhe tue e kqyrë njani-­tjetrin në sy. Tue e ba këtë, ju e vëreni frymëmarrjen e tij dhe ai të tuejën. Mandej, përshtateni frymëmarrjen në atë mënyrë që marrja dhe lëshimi i saj me u ba në të njajtën kohë nga të dytë. Sapo ta bani këtë, imagjinojeni sikur jeni tue u shkri në njani-­tjetrin.
Kjo padyshim se do të krijojë nji lidhje ms të thellë emocionale dhe fizike.

Shperndaje në: