Djali i Fatmir Limajt tregon se a ka me qenë ministër në Qeverinë Hoti

Djali i Fatmir Limajt, Durim Limaj, ka mohue se ka me qenë Ministër në Qeverinë Hoti. Ai ka thanë se përmendja e tij si ministër asht propagandë.

“Jo, nuk është e vërtetë. Ajo çka po thuhet është dezinformatë”, ka thanë Durim Limaj.

Disa portale kanë përmendë sot se Durim Limaj ka me qenë pjesë e Qeverisë Hoti bashkë me Mevludin Krasniqin dhe Skender Reçicën nga NISMA.

Shperndaje në: