Pozita që femnat po e ‘andrrojnë’ në seks (foto)

Pozita e vjetër, e njoftun mirë 69 tash ka konkurrencë serioze. Mos u brengosni, për atë pozitë nuk asht e thanë që patjetër të jeni femën nga goma apo akrobate cirku.

Asht e ngjashme me “pozitën e lugës”, përkatësisht ka marrë emnin për shkak të bashkimit të trupave të partnerëve derisa janë në atë pozitë.

Për të arritë këtë ekstazë numerike, shtrihuni të dy në krah (anash) ashtu që partneri të jetë mbas jush, dhe shihni të dy në të njajtin drejtim.

Mandej vendosni të dy kambët përreth kambës së naltme të mashkullit, dhe kur ai të hy në ju, kqyrni me vithe drejt tij.

Atëherë shtrini lehtë kambët në kandin prej 45 gradësh nga trupi, mirëpo qëndroni “të lidhun”.

Kërdhokullat janë vazhdimisht në naltësi të njajtë dhe lakoni ngadalë – ashtu që të udhëhiqni gjatë ngjarjes.

Tingëllon e komplikueme – mirëpo në praktikë asht shumë ma e thjeshtë se sa kështu “e shkrueme në letër”.

Në atë pozitë stimulohet drejtpërdrejt pika G.

Shperndaje në: