Hapet kufini me Shqipninë, pamje nga Vërmica (video)

Sot zyrtarisht asht ba rihapja e pikës kufitare në Vërmicë.

Ekipet e Policisë së Kosovës dhe ato të Doganës janë tue realizue në përpikni hapjen e kësaj pike kufitare.

Tashma qytetarët kanë me mujt me kalue përmes kësaj pike kufitare që lidh Kosovën me Shqipninë.

Shperndaje në: