Përleshje para Kuvendit të Kosovës në mes të Policisë dhe protestuesve

Forcat e Policisë së Kosovës janë duke u përballur me disa qytetarë para ndërtesës së Kuvendit të cilët janë duke tentuar që të futen brenda oborrit të Kuvendit të Kosovës.

Shperndaje në: