Me 61 vota për, Kuvendi zgjedh Qeverinë e re të Kosovës, Avdullah Hoti kryeministër i Kosovës

Nga 86 deputetë prezentë ne salle, Kuvendi i Kosoves ka votue Qeverine e Kosoves, te udhehequn nga Avdullah Hoti, me 61 vota pro.

24 vota ishin kunder dhe 1 abstenim.

Shperndaje në: