Ky është deputeti i LDK’s, i cili abstenoi në votimin e Hotit për kryeministër

Me 61 vota pro, 24 kundër dhe një abstenim është votuar Qeveria me udhëheqje nga Avdullah Hoti.

Ky abstenim erdhi pikërisht nga partia prej të cilës erdhi edhe mandatari për kryeministër të kësaj qeverie, LDK.

Fatmir Rexhepi ishte deputeti i vetëm i cili vendosi të mos votojë pro formimit të kësaj qeverie të drejtuar nga LDK në koalicion me AAK’në, Nismën dhe minoritetet.

Shperndaje në: