Itali, numri i viktimave nga Covid-19 në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në Itali janë shënuar 72 viktima, dhe 2,700 raste më shumë.

Deri më sot, në Itali janë 165,078 të shëruar.

Shperndaje në: