Hoti njofton se janë bërë pagesat nga 170 euro për qytetarët që kanë mbetur pa punë gjatë pandemisë

Kryeministri Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se janë bërë pagesat për 10668 qytetarë, nga 170 euro për pagat mujore, 100 euro shtesa për për punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave, dhe barnatoreve, nga 130 euro puntorëve që kanë humbur vendet e punës shkaku i pandemisë, nga 130 euro për kompanitë që kanë regjistruar puntorë të rinj.

Përmes një shkrimi, Hoti ka bërë të ditur se shumë shpejt do të ekzekutohen edhe pagesat 50% për qiratë e bizneseve.

Në fund ai ka thënë se rimëkëmbja ekonomike po ndodhë,

Shperndaje në: