Shihni çka bëhet brenda festivalit më të madh të filmave 18+ në botë (foto)

Mija njerëz ishin mbledhë para disa vjete në Las Vegas për te marrë pjesë në Ekspozitën ma të madhe të Industrisë Porno.

Për të gjashtin vit me radhë, në Hard Rock Hotel u organizua kjo shfaqje, që mbledh disa prej emrave me të njohur në industrinë pornografike.

Biletat kushtojnë nga 100 dollarë deri në 1500 dollarë, sipas kërkesave.

500 yje të industrisë ishin pranishme dhe kishte mbi 30 mijië vizitorë.

Shperndaje në: