“Përqafime, alkool dhe seks”, të rinjtë amerikanë nuk pyesin për Covid-19 (foto)

Qindra të rinj amerikanë u mblodhën në një ishull të vogël në një liqen të Miçiganit për festën vjetore të Jobbie Nooner, me gjithë paralajmërimet e fundit nga Dr. Anthony Fauci për përhapjen e COVID-19 në SHBA.

Festa e së premtes në ishullin duket se nuk i ka ndaluar të rinjtë që të shthuren dhe të harrojnë koronavirusin.

Në fotot e mëposhtme do te shikoni se si të rinjtë shpërfillin këshillat e mjekëve për distancimin social pasi SHBA është vendi më i prekur për momentin ka COVID-19. (TemA)

Shperndaje në: