Beteja brutale. Tigri a e vret leopardin!

Luanët mund të jenë mbretnit e xhunglës, por tigrat kanë provu se janë numri nji në rezervatin e Xhaipurit në Indi.

Këto pamje tregojnë momentet kur nji tigër Bengali përleshet me nji leopard.

Turistët e shokuem kanë fiksue momentet kur tigri e vret ‘kushërinin’ dhe më pas shkon me konsumue felinin e vogël në thellësi të pyllit.

Shperndaje në: