Prekëse! Nis me ecë për herë të parë në ditën e diplomimit

Nji video shumë prekëse asht publikue nga “Daily Mail” që kallxon ditën ma të rëndësishme për nji student, atë të diplomimit.

E veçanta e kësaj ngjarje asht se djali asht i paralizuem dhe ecë për herë të parë në këtë ditë të veçantë.

Kaq ka mjaftue që miqtë e tij me duertrokitë dhe me brohoritë njizani.

Shperndaje në: