Kjo asht formula për largimin e rrathëve të zi poshtë syve!

Qëndrimi i gjatë pa gjumë apo gjumi i parehatshëm ban që të dukemi të lodhun dhe të na krijohen rrathët e zi poshtë syve.

Kur ndjehemi kështu duhet me praktikue këta hapa për me u dokë ma të kthjellët dhe ma të freskët.

Lajeni fytyrën tuaj me ujë drandofili, sepse do ta bante të duket ma bukur.

Vendoseni nji lugë ushqimi që të ftohet dhe pastaj atë vendoseni poshtë synit

Skuqni pak mollëzat

Krehni vetullat

Përdoreni pak korrektorë poshtë syve.

Shperndaje në: