SHBA paralajmëron Turqinë

Shtetet e Bashkueme të Amerikës, kanë paralajmërue Turqinë kundër shpifjeve publike që u banë në lidhje me përfshimjen amerikane për tentim të grusht-shtetit të dështuem ushtarak.

Amerika zyrtare ka thanë se pretendimet e tilla janë krejtësisht të rreme dhe të damshme, njikohësisht për marradhëniet në mes tyne.

Sekretari amerikan i Shtetit John Kerry, këto deklarime i dha mbasi Ministri i punëve të Turqisë tha se SHBA qëndron mbrapa tentimit të gusht-shtetit.

Shperndaje në: