Kështu doket sot vendi ku u rrxue aeroplani në Shkup

Televizioni Alsat-M ka publikue nji video ku shihet vendi i rrximit të aeroplanit Piper në afërsi të Shkupit.

Sikur doket edhe në video, vendi asht i mbuluem me drujë ndërsa policia asht tue e inspektue terrenin.

Ma herët policia ka vërtetue edhe numrin e viktimave.

Nji shqiptarë nga Kosova dhe pesë italian.

 

 

Shperndaje në: