Video: Qysh me çelë derën e kerrit kur ju kanë mbetë çelësat mbrenda

Edhe pse rrallë, ndodhë që secili prej neve mund t’i harrojmë çelësat e kerrit mbrenda dhe ta mbyllim derën.

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun. Por, deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me kerr, përderisa problemi asht pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bezdisshme për secilin prej neve. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston nji trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Shperndaje në: