Video e tutshme: Avioni ma i madh në botë lufton me erën gjatë uljes n’aeroport

Nji video e jashtëzakonshme ka kallxue avionin ma të madh tregtar dhe për pasagjerë në botë që luftonte me erën derisa pregaditej të ulej.

av1-1

Avioni Emirates A380 doket derisa luhatet në qiell, ndërsa mundohet për t’u ulë n’aeroportin e Manchesterit, edhe pse ka nji kapacitet mbajtës deri në 575 ton.

Shperndaje në: