Video: Panasonic sjell televizorin e padukshëm

Kompania Panasonic ka tejkalue parashikimet me televizorin e ri.

Bahet fjale per llojin OLED, nji televizor me ekran te gjane dhe te padokshem.

Nese televizori asht shkym, ai doket thjesh si nji xham normal i tejdokshem.

Shperndaje në: