Lista Serbe ngrin pjesëmarrjen ne Kuvend!

 

Matutje në kumtesën e Listës Serbe theksohet se nuk e njohin asnji vendim lidhun me çashtjen e Trepçës, i cili asht miratue pa marrëveshje me përfaqësuesit politikë të serbëve.

 

Kjo listë ka vlerësue se vendimi i Kuvendit të Kosovës për pronësi të kombinatit Trepça asht ilegale dhe se ishte akt i vetëdijshëm për shkeljen e interesave të popullit serb në Kosovë, raporton agjencia Beta.

Shperndaje në: