Qeveria pret ndryshime të mëdha gjatë këtij mueji

Riformatimi i Qeverisë pritet me nisë këtë muej.

Partnerët e koalicionit qeveriës tashma janë dakordue për nisjen e këtij procesi, përderisa partitë opozitare riformatimin e vlerësojnë të padobishëm dhe kërkojnë dorëheqjen e egzekutivit.

Drejtues të koalicionit qeverisës (PDK-LDK) janë shpreh të gatshëm me fillue këtë muej procesin e riformatimit të qeverisë.

Kryeministri Isa Mustafa, tue mos saktësue se çka ka me perfshi konkretisht ky proces, ka thanë se riformatimi ka me fillue në muejin Tetor.

Edhe kryetari i PDK’s Kadri Veseli, ka thanë se partia e tij pritet me i ndërrue ministrat e saj në qeveri, shkruen gazeta Zeri.

Shperndaje në: