Qysh me çelë derën e kerrit kur ju kanë mbetë çelësat mbrenda (Video)

Edhe pse rrallë ndodhë që, secili prej neve mundemi me i harrue çelësat e kerrit mbrenda dhe me mbyllë derën.

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun. Por, deri te mekaniku nuk mujm me shkue me kerr, përderisa problemi asht pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri sa të vjen, a mundet me ardhë a jo etj , munden me qenë të bezdisshme për secilin prej neve. Kështu që, edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston nji trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Shperndaje në: