Hapet panairi dimnor

Kështu thuhet në nji njoftim të zyrës së BE’s në Kosovë, simbas së cilës për tri ditë me radhë, rreth 70 biznise lokale të dallueme për produkte vendore me cilësi të naltë kanë me i promovue prodhimet e tyne tue fillue nga industria ushqimore, punimet artizanale dhe punimet artistike.

Panairi dimnor ka me ofrue mundësi argëtuese, tue përfshi muzikën, parulla të animueme, kandin për fotografi, mundësitë për ngjyrosjen e ftyrës dhe aktivitete të tjera të artit.

Shperndaje në: