Drenas: Ky asht numri i votuesve deri tash

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtë konferencën e parë për media në ditën e zgjedhjeve në Drenas.

Nga Prishtina, kryetarja e KQZ’s, Valdete Daka, tha se deri në orën 11:00 në Drenas kanë votue 3 mijë e 843 votues, apo 7.31 për qind e votuesve nga kjo Komunë.

Krahasue me zgjedhjet e datës 4 Dhetor, kanë dalë ma pak votues. Të Diellën e zgjedhjeve të kalueme deri në orën 11:00 kishin votue 4 mijë e 55 votues.

Simbas Dakës, deri tash procesi ka shkue në rregull, dhe numërimi ka me qenë në fund të ditës edhe ma i lehtë ngase tash kemi vetëm dy kandidatë. Konferenca e radhës ka me qenë në orën 15:30 minuta.

Shperndaje në: