E pabesueshme: Qe kodet për me hapë çdo lloj telefoni

Secili prej neve ka nji telefon në xhep dhe zakonisht njeh vetëm funksionet bazë të tij. Por, telefonët e e mençun që përdorim sot kanë shumë funksione, disa prej të cilave na nuk i dijmë.

Por, qysh mujm me i mësue këto funksione, për të cilat nuk kemi dijeni?

Në fotot e maposhtme janë kodet që munden me hapë çdo lloj telefoni dhe mundeni me i mksue edhe funksionet e mshefta që ata kanë.

kodet_11482484245

kodet_21482484246

kodet_31482484249

Shperndaje në: