Kjo asht metoda për me ndalue ngrimjen e dyerve të kerrit tuej (video)

Asht shumë e thjeshtë, ju duhet veç me lye gumën mbrojtëse rreth dyerve me nji yndyrë. Ajo mundet me qenë glicerinë, vazelinë, vaj ushqimor dhe kështu me radhë.

Të nesërmen në mëngjes nuk keni me pasë asnji problem për me i hapë dyert e kerrit.

Këshillohet që dyert e ngrime kurrë nuk duhen me u çelë me forcë, sepse munden me u damtue. Nëse keni mundësi, lagni me ujë të voktë (jo të nxetë, për shkak se kjo çon në thyemje të xhamit).

Shperndaje në: