Vjen nji lajm i mirë për Kosovën prej NATO’s (foto)

NATO ka me mbajtë trupat e saj në Kosovë për aq kohë sa asht e nevojshme ka thanë nji Komandant i NATO’s për Europë, Curtis Scaparrotti gjatë nji takimi zyrtarë me ambasadorët perëndimorë në vizitën e së Martës në Kosovë.

Rreth 4,500 trupa të NATO’s nga 31 vende janë vendos në Kosovë që prej Qershorit të vitit 1999 mbas fushatës ajrore 78’të ditëshe për me ndalue goditjet e përgjakshme serbe kundër shqiptarëve.

Kështu thuhet në nji artikull të publikuem në Startribune, që i asht kushtue gjendjes dhe sigurisë në Kosovë.

 

scaparotiiii

 

Shperndaje në: