Etiketim: AKP

Te Fundit

Grupi ‘meKryeministrin’, qe e ka kriju Albin Kurti, përmban mbi 70 mijë profile të...

Albin Kurti ka vite qe ka krijue, ne menyre sekrete, nji grup djemsh e vajzash te reja, dicka si Polici Digjitale klandestine, e cila...

Kushtetuta asht e qarte: Krijohet Qeveri e re!

Albert Krasniqi nga OJQ "Demokracia Plus", ka thanë se mbas rrximit të Qeverisë, Kushtetuta jep dispozicione krejt të qarta qysh me veprue. Kasniqi thotë se...

Kurti krejt i din, edhe ta interpreton Kushtetuten ma mire se Gjyqi Kushtetues!

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, po e kundërshton krijimin e Qeverise së Unitetit. Tue i lexue dhe interpretue dispozitat kushtetuese, ashtu si kishin me i...