Tema: al petrol

Kompania “Shell” feston perfundimin e 60 stacioneve karburanti ne Kosove

Kompania "Shell", në afat rekord prej 8 muejsh ka përfundue fazën e parë të 60 pikave të brendueme me standardet ma të nalta të...

Qe qysh erdhi deri te shpërthimi në depon e naftës në...

Simbas Shoqatës së Naftarëve, shpërthimi në deponinë e naftës së kompanisë, Al Petrol, ka ndodhë për shkak të nji defekti të energjisë elektrike. Lajmin për...

Lëndohet pronari i Al Petrol’it (foto)

Para disa minutash ka ndodhë nji shpërthim në nji nga rezervuarët e kompanisë së derivateve ‘Al Petrol’ në katundin Miradi, komuna e Fushë Kosovës. Nga...

Derivatet cilësore austriake OMV, tash i gjeni në Al Petrol

Al Petrol ka me ofrue derivatet në krejt pikat e saj anekënd vendit. Këto produkte janë: Benzini me 100 oktan, si dhe Diesel i pasunuem...