Tema: albanofobia

Hoxhaj thotë se Europa ka islamofobi dhe albanofobi

Zavendëskryeministri i Republikës, Enver Hoxhaj ka kritikue Bashkimin Europian me qasjen ndaj Kosovës lidhun me heqjen e vizave. Në rast se nuk ndodhë kjo gjatë...