Tema: Alexandria Ocasio-Cortez

Ankete shokante: Amerikanet e ri kane deshire me rrnue ne vende...

Gjenerata Z, qe vjen mbas gjenerates qe quhet Milenaret (Millennials), kane qendrim shume ma pozitiv ndaj fjales "socializem" se sa gjeneratat e mahershme. Poashtu...

Edhe Shqipnia komuniste ishte e gjelbër

Peter Lucas / Lowell Sun Sa keq që kongresistat Ed Markey dhe Alexandria Ocasio-Cortez nuk mund ta vizitonin Shqipërinë në vitet 1980. Do e dashuronin....