Tema: angela

Kancelarja për Turqinë: Gjakëderdhja duhet me u ndalë!

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, ka denue ashpër tentim grushtin e shtetit në Turqi, tue thanë se Berlini qendron mbrapa atyne që mbrojnë demokracinë dhe...