Tema: Arkan

Grimerja Kasumovic i laritet çikes se kriminelit Arkan!

Grimerja që 'pevaqicat' e Kosoves e preferojne sepse din me teleis mire, nji çike 'bucko', me peshe dhe me prejardhje te paqarte, Sellma Kosumoviq,...

Qe çka ju bante Arkani ushtarëve të Ratko Mladic’it

Zelko Raznatovic, i njoftun si Arkan kishte poshtnue ushtarët serbë në Bosnje e Hercegovinë, dhe për këtë veprim gjenerali Ratko Mlladic kishte kërkue që...

Video: Pamjet kur policët e pshtojnë Arkanin nga sulmi i tifozëve...

Në vitin 1993 asht regjistrue nji nga skandalet ma të mëdha në futbollin serb, pjesë e së cilit ishin edhe ekipet kosovare. Kurir ka risjellë...
video

Kqyreni kryekriminelin Arkan në vendosjen e gurthemelit të Kishës në Prishtinë...

Kryekrimineli i Ballkanit, Arkan, kishte qenë i pranishëm në vendosjen e gurthemelit të Kishës së ndërtueme dhunshëm në kampusin e Universitetit të Prishtinës, në...

Kisha serbe në hapësinat e UP’s u financue nga partia e...

Kisha ortodokse serbe, e cila asht ndërtue në hapesinat e Universitetit të Prishtinës në vitin 1992, mbas marrjes së dhunshme të pushtetit nga Serbia...