Tema: arsimi

Opozita: Arsimi ka dështue, s’ka ngritje të cilësisë

Opozita kritikon Ministrinë e Arsimit për përmbylljen e nji viti shkollor me mospërmbushje të premtimeve për ngritje të cilësisë. Në anën tjetër, MASHT'i fton...
video

Pisa pozicionon arsimin kosovar n’hartën nderkombëtare

PISA asht nji studim ndërkombtar për lexim, matematikë dhe shkencë, e cila realizohet nën kujdesin e organizates për Bashkëpunim në Zhvillimin Ekonomik, në mënyrë...

Çfare Libri te Historise me ja ofrue fmive tane?

Debakli i arsimit te Kosoves, ku zyrtare te dyshimte gjeten zgjidhje tue importue libra prej Shqipnie per te gjitha nivelet e shkollimit ne Kosove,...